Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015 08:56

Διοργάνωση ημερίδας με θέμα "Ψηφίδες Ιστορίας της ευρύτερης περιοχής Τυρνάβου".

   Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τυρνάβου και ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Ψηφίδες Ιστορίας της ευρύτερης περιοχής Τυρνάβου», οποία θα πραγματοποιηθεί στον Τύρναβο τον Ιανουάριο του 2016.
   Θεματικές ενότητες και στόχοι της ημερίδας είναι η έρευνα, η μελέτη και η καταγραφή ιστορικών, κοινωνικών, πολιτισμικών και λοιπών θεμάτων που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, η συμβολή στη γνωστοποίηση του παρελθόντος του τόπου καθώς και η ανάδειξη της σημασίας της τοπικής ιστορίας.
   Καλούνται όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν με σχετικές εργασίες, να τις αποστείλουν μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2015 στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι εργασίες θα πρέπει να είναι σε μορφή περίληψης και να περιέχουν:
Τίτλος ανακοίνωσης
Στοιχεία εισηγητή
Ονοματεπώνυμο
Τίτλος - ιδιότητα
Διεύθυνση Πόλη
Τηλέφωνο e-mail
Ημερομηνία
Έκταση: 80 - 150 λέξεις
   Οι εργασίες θα κριθούν από την Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.
   Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της ημερίδας: tyrn-istoria.webnode.gr, ή απευθυνθείτε στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Μιχάλης Λαφαζάνης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κώστας Σπανός - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα: http://tyrn-istoria.webnode.gr/prosklisi/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.