Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 14:20

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας 2014

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τυρνάβου σε συνεργασία με το Future Library και άλλες 114 Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα διοργανώνει την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας για το 2014!!!

 

Από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά σας καλούμε να ζήσουμε μαζί ένα διασκεδαστικό…., δημιουργικό…. και γεμάτο εκπλήξεις καλοκαίρι!!!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι. Αν σας αρέσει το παιχνίδι, η μουσική, ο χορός, η ζωγραφική, η αφήγηση, το θέατρο, η φυσική, τα εικαστικά κ.α. ελάτε να διοχετεύσετε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στις καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά της Βιβλιοθήκης! 

Καλούμε ανθρώπους δημιουργικούς, με διάθεση προσφοράς και πρωτότυπες ιδέες, να συμμετέχουν στην υλοποίηση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση για την εθελοντική σας συμμετοχή στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης 2492026070

Σας περιμένουμε!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.